Een drive in show voor je bruiloft

Op een grote dag als je bruiloft, wil je natuurlijk alles perfect geregeld hebben. Zo moet je allereerst gaan kiezen wie je uitnodigt, vervolgens naar een geschikte locatie en moet de jurk natuurlijk uitgezocht worden. Vervolgens is er nog een belangrijk iets wat ontbreekt; de muziek. Op je bruiloft wil je natuurlijk niet een spotify lijstje aangooien, je wilt er een echt feestje van maken. Daarom is het verstandig om een bruiloft dj in te huren die een drive in show doet. Maar wat zijn de voordelen van een drive in show? In dit blog worden een aantal voordelen van een drive in show voor jouw bruiloft gegeven. 

Je hoeft bijna nergens rekening mee te houden

Qua locatie, qua organisatie en qua show, je hoeft nergens echt rekening mee te houden. Een drive in show wordt volledig door de dj opgezet. Hij zorgt voor de juiste apparatuur voor de juiste ruimte, dus je hoeft ook tijdens het uitkiezen van de locatie geen rekening te houden met de apparatuur die ze daar hebben. Alles wordt voor je geregeld. Daarnaast houdt de dj natuurlijk ook goed rekening met jullie wensen en behoeften, zodat elk liedje dat jullie willen horen op het juiste moment wordt gespeeld. Ook kan de dj de sfeer van de zaal goed aanvoelen en weet hij welk liedje hij moet afspelen om de mensen op de dansvloer te krijgen. Daarnaast heb je ook een volledig avond/nacht programma dus hoef je niet verschillende bands te regelen, de dj kan gewoon heel de avond door. 

Het is goedkoop

Natuurlijk brengt een drive in show een prijskaartje met zich mee, maar als je het over heel de avond bekijkt, is het relatief goedkoop. Je hebt namelijk voor zo’n 5 uur een goede dj staan, je hebt goede geluidsboxen en je kan ook nog een lichtshow erbij krijgen. Dit zorgt voor optimaal vermaak en voor een dag als je bruiloft is dit het zeker waard.