Ben jij ook zo’n muziekgek? Wees dan gerust, want je bent echt niet de enige. Gelukkig leven we in een tijd waarin het mogelijk is om op elk gewenst moment te luisteren naar onze favoriete artiesten. Gewoon in de trein je oortjes in en je smartphone binnen handbereik. Of luisteren via je iPad of MacBook terwijl je aan het werk bent. Toch mooi dat dat allemaal mogelijk is. Batterij leeg? Dan is het fijn als je je powerbank bij je hebt en je hem alleen maar uit je laptoptas hoeft te pakken.

Eerlijk is eerlijk, de nieuwste MacBook ziet er fantastisch uit. Dun, licht, compleet en verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren. Zodra ik hem kan betalen ga ik voor de zilvergrijze uitvoering. Muziek luisteren doe ik al via iTunes, dus die gewoonte hoef ik dan niet meer te veranderen. Draadloos internetten, muziek luisteren en foto’s bekijken. Het is bijna niet voor te stellen dat de nieuwste MacBook nog geen anderhalve centimeter dik is, terwijl de batterij het toch tien uur kan volhouden.

Voor mij is het nog even sparen voordat de nieuwste MacBook van Apple binnen handbereik is. Een iPad heb ik inmiddels wel in bezit. Als echte muziek- en boekengek maak ik natuurlijk ook gebruik van iBooks. Muziek luisteren, een verhaal lezen, of luisteren naar een verhaal is met dit fijne apparaat een fluitje van een cent. Onderweg bewaar ik mijn iPad altijd in een leren iPad hoes van Burkely. Tjaa, het oog wil immers ook wat, en uiteraard ben ik heel zuinig op mijn spullen.

Voor het bekijken van een muziekconcert vind ik een iPad echter te klein. Een MacBook is hiervoor beter geschikt. Heb ik zo’n MacBook eenmaal in bezit, dan koop ik ook meteen een MacBook tas of MacBook hoes om mijn nieuwe aanwinst goed te beschermen. Een leren tas of hoes heeft altijd mijn voorkeur. Leer blijft namelijk lang mooi en is heel erg sterk. Ben je op zoek naar een leuke dames laptoptas of heren laptoptas? Marington.nl heeft een collectie van meer dan 500 laptoptassen.